Xprinter XP-370B-огляд та опис моделі

Загальний опис

Опис моделі ми хочемо почати з ознайомленням основних плюсів від використання техніки та принтерів, зокрема, вироблені компанією Xprinter. Обладнання цього виробника виділяється серед конкурентів рядом переваг. Це і бюджетна вартість, і надійність та універсальність. Також хочемо виділити простоту підключення принтерів до різних операційних систем і гнучке налаштування друку.

Модель Xprinter XP-370B

У цій статті ми хочемо ознайомити Вас з популярним принтером серії XP-370B від компанії XPRINTER. Модель даного виробника відноситься до бюджетного рішення для друку етикеток. А також він може бути використаний для друку чеків шляхом зручного перемикання функції.

Xprinter XP-370B

Зовні модель мало чим відрізняється від принтерів такого рівня. Настільне виконання, компактні розміри та система швидкого завантаження (заміни) етикетки характерні для пристроїв даного типу. Окремо звернемо увагу на чудовий, сучасний дизайн.

Особливості моделі

Незважаючи на досить бюджетну вартість, серія 370B має низку конкурентних переваг. І це дозволяє досить впевнено характеризувати його як оптимальний принтер етикеток на ринку України щодо поєднання таких параметрів як якість, ціна та функціональність. Детальні характеристики та купити модель за посиланням-Xprinter XP-370B

Особливості моделі:

  • можливість друку етикеток із шириною від 20 до 80 мм;
  • стандартно комплектуються USB, але може мати RS232+USB+Ethernet;
  • оснащується "плаваючим" датчиком зазору для роботи з нестандартним матеріалом;
  • оснащується "за умовчанням" відділом (диспенсером) етикетки;
  • можливість друку та етикеток та чеків;

принтер этикеток Xprinter XP-370B

Сфера використання принтера - оптова та роздрібна торгівля, логістика, маркування на складі готової продукції

Гарантія, оплата та доставка

Гарантія-12 місяців. Форма оплати, будь-яка з ПДВ.

Доставка у будь-яке місто через відділення транспортних компаній!