Лічильник банкнот Cassida 5550 UV/MG-оновлена модель!

На склад компанії ТК Укрекспрес сервіс надійшли у продаж оновлені лічильник банкнот Cassida 5550 UV/MG. Модель 5550 в лінійці лічильників даного виробника був найбільш затребуваною у покупців. Успіх обумовлений не стільки дуже конкурентною вартістю, скільки високою функціональністю лічильник і його надійністю. і звичайно нагадаємо про позитивні моменти під час використання пристрою.

Cassida 5550 UV/MG

На фото вище Ви зможете побачити оновлену Cassida 5550 UV/MG. І відразу видно зміни в дизайні та конструкції! Лічильник став більш презентабельним та зручним для роботи завдяки використанню багатофункціонального світлодіодного дисплея. Функціонально додано одну дуже корисну властивість-підсумовування перерахунку. Таким чином Ви зможете проводити наскрізний перерахунок різних номіналів та отримувати результат перерахунку на дисплеї. Змінилася і клавіатура. Вона стала більш зручною та надійною.

В іншому лічильник банкнот Cassida 5550 UV/MG залишився все такий же надійний і невибагливий у роботі. Відмінно справляється з перерахунком як UAG, так і USB. Проводиться комплексна перевірка купюр за УФ та MG мітками.

Ми рекомендуємо Cassida 5550 UV/MG для використання!

Відео роботи лічильника: