Програма для магазину одягу, опис та призначення ПЗ

Магазин одягу відрізняється від продуктового рітейлу. Весь товар має бути врахований одночасно за кількома критеріями. Забезпечити правильний та повний облік допоможе програма для магазину одягу.

Программа для магазина одежды

Функціонал програмного забезпечення для магазину одягу

Впровадивши спеціальну програму для магазину одягу, власник отримує можливість оперативно вирішувати безліч питань.

Серед них:

  • Прихід товару. Користувач отримує доступ до формування замовлення товару постачальникам, виходячи з аналізу залишків та статистики продажу. Надходження товару здійснюється набагато швидше, всі операції, пов'язані з перекидання продукції між відділами не вимагають складних маніпуляцій. Одночасно з кількісним обліком у цьому блоці проводиться облік у грошовому еквіваленті.
  • Продаж одягу. Продаж кожної одиниці товару відображається у програмі. Ця інформація автоматично надходить у всі відділи, зокрема в бухгалтерію.
  • Повернення. У програмі реалізовано блок, який дозволяє легко зробити повернення товару як постачальникам, і від покупців. Ці операції супроводжуються формуванням відповідних документів.
  • Інвентаризація. Виявлення надлишків, недостач, псування товару проводиться значно швидше, порівнювальні відомості формуються автоматично.
  • Знижки. Цей розділ має велике значення для рітейлу. Ціни, що постійно змінюються, а також бажання залучити нових покупців, змушують продавців запускати різні знижкові пропозиції. У програмному комплексі досить легко управляти бонусними пропозиціями.
  • Звіти. Власник може отримувати звіти щоденно, раз на тиждень, місяць. У програмі формуються аналітичні відомості, і навіть бухгалтерські документи (у вартісному вираженні).

Ми пропонуємо

Щоб успішно користуватися програмою для магазину, ви можете звернутися  в нашу компанію. Ми допоможемо з налаштуванням ПЗ, першим запуском, навчимо персонал. Ми працюємо у Києві, Харкові, а також у деяких інших містах країни. Ви будете приємно здивовані нашими цінами та рівнем обслуговування.