Платіжний термінал для ПРРО з програмою tapXphone та чековим принтером-особливості використання.

Останнім часом широко набуло розвитку пРРО та РРО у зв'язку з необхідністю видачі клієнтам фіскального чека. Наряду з традиційними РРО у яких всі функціональні особливості закладені виробниками, значне поширення почали отримувати програмні реєстратори розрахункових операцій (пРРО). У цій статті ми не вдаватимемося у плюси та мінуси використання пРРО. А спробуємо зупинитися на устаткуванні для пРРО.

На наш погляд, якщо Ви власник невеликого кафе або кав'ярні, то зручно використовувати POS термінали до складу якого входить і чековий принтер для друку чека клієнту, і зчитувач банківської картки для обробки банківських карток та інші зручні та необхідні функції. Оптимальний термінал для прийому платежів та встановлення пРРО має модифікацію- POS терминал EasyPos R330 NFC(tapXphone).

терминал с NFC(tapXphone)+принтер и Андроид

На ринку обладнання зараз дуже великий вибір найрізноманітнішого POS обладнання. Стаційні системи зазвичай мають більшість ОС Windows і лише невеликі моделі Android. А ось портативні, переносні POS системи практично всі мають встановлену операційну систему Android. При цьому в залежності від моделі, версія Android може бути різною і на це варто звернути увагу.

POS терминал EasyPos R330 NFC(tapXphone).

Дані POS термінали з ОС Android дозволяють працювати з будь-яким додатком. Для цього Вам достатньо завантажити потрібне PlayMarket. Таким чином, POS термінали з системою Android мають чудову універсальність у застосуванні. Також їх можна використовувати для встановлення пРРО. На ринку програмних рішень досить багато і ми завжди зможемо Вам підказати найбільш зручну.

Звертаємо Вашу увагу! Якщо для встановлення програми на POS-термінал Вам достатньо, щоб термінал підтримував роботу з Google, то для прийому та обробки банківських карток вимоги Вище. Вам потрібно пристрій, який підтримує роботу з платіжним програмним рішенням tapXphone у парі з мобільним додатком "Термінал". Модель Сенсорний POS термінал EasyPOS R330 Android 11 саме підтримує таку роботу і рекомендується нашою компанією для використання. Ціна на такі термінали вища.

ПІДСУМОК! Якщо Вам потрібен портативний сенсорний термінал для встановлення пРРО та друку чеків, можна використовувати більш недорогі моделі. Але якщо Ви хочете інтегрувати безконтактний прийом банківських карт, слід звернути увагу на можливість встановлення програми tapXphone і бути готовими до вищої вартості терміналів.

Виникли питання?Дзвоніть!