Автоматизація маленького продуктового магазину-обладнання та програма

Коли йдеться про автоматизацію магазину у багатьох користувачів виникає помилкова думка про дорогу вартість реалізації. Безумовно, якщо йдеться про автоматизацію супермаркету, вартість всього переліку обладнання вливається в досить велику ціну. Але ми з упевненістю можемо стверджувати - автоматизація невеликого, наприклад, сільського магазину не коштуватиме дорого. І це підтверджується рядом проектів, реалізованих нашою компанією. Ми хочемо розповісти вам про них. Для зручності розділимо процеси на етапи виходячи з реалізованого проекту.

Етап 1-Побудова технічного завдання.

При побудові схеми автоматизації необхідно було підібрати оптимальний комплект обладнання за мінімальною вартістю. Магазин матиме формат невеликого сільського продуктового магазину із широким асортиментом товарів. Окрему увагу замовник приділив формуванню мінімальної вартості проекту. І навіть незважаючи на поставлену умову забезпечення мінімальних витрат-програма та обладнання були використані функціональні та надійні.

Етап -2 Підбір програмного забезпечення.

Програмне забезпечення має виконувати всі завдання, характерні для такого формату магазину. Ведення повного товарного та фінансового обліку. А головне-можливість продажу в борг та облік заборгованості клієнтів. З поставленого технічного завдання випливало також необхідність використання стабільного програмного забезпечення не вимагає абонплати та обслуговування.

Вибір клієнта-програма UniproRetail !

Скачати програму UniproRetail(14 днів ДЕМО безкоштовно):

Скачать программу UniproRetail:

Ця програма давно себе зарекомендувала як стабільна, надійна та функціональна. І вона не потребує щомісячної оплати та платної технічної підтримки!

Етап -3 Підбір обладнання

Для системи був вибраний недорого комп'ютер з Windows 10. Як пристрій друкування використаний недорогий чековий принтер XP-58. Для зручного та компактного розміщення обладнання було використано універсальну ергономічну стійку-тримач. Робоче місце представлене нижче.

Автоматизация маленького продуктового магазина

Результат

Вартість даного проекту склала близько 18000,00 грн.! При цьому якщо Ви звернете увагу на фото, робоче місце касира містить все необхідне обладнання: сканер, РРО, чековий принтер та комп'ютер із програмою. Окрім цього, все обладнання розміщено на спеціальній стійці! Система дозволяє вести повний торговий і фінансовий облік, а також організувати іменну дисконтну систему. Крім цього власник отримує ефективний інструмент для аналізу діяльності магазину.

Автоматизація сільського магазину - це недорого!