Успішна автоматизація магазину продуктів на базі програмного забезпечення Unipro

Наша компанія ввела в експлуатацію черговий об'єкт-систему обліку фінансових та товарних засобів у роздрібному проудктовому магазині. Це далеко не єдиний магазин, який наша компанія ввела в експлуатацію найближчим часом. Чим цікавий цей проект і чому ми вирішили його описати? Справа в тому, що часто наші клієнти ставлять нам питання-ми хочемо поставити програму в невеликий магазин, але у нас дуже мало місця і кошти теж обмежені. І ми вирішили описати Вам як зробити недорого, і розмістити все обладнання на обмеженому просторі.

Що ми зробили задля економії місця?

Відповідь на це питання дуже проста. Розмістили обладнання на спеціальній ергономічній стійці. Це дозволило значно заощадити робочий простір продавця у магазині.

Ось як це виглядає.

Автоматизация магазина продуктов в ХарковеПод

Обладнання та програма.

В основі даної системи POS клієнт використовував звичайний ПК. Фіскальний реєстратор та чековий принтер використовували середній рівень. У даному магазині спостерігається невелике навантаження на друк, і тому використання даного обладнання економічно виправдане. Програмний продукт було обрано Unipro. Це якісна та стійка програма для автоматизації не тільки роздрібного магазину, а й кафе. До речі, завантажити та ознайомитись з нею Ви можете за посиланням нижче.

Завантажити програму UniproRetail (14 днів ДЕМО безкоштовно):

Скачать программу UniproRetail:

Підведемо підсумок.

В результаті виконаної роботи, в магазині з'явився комплексний фінансовий та товарний облік. Фіскальна (акцизна) група товарів автоматично, автоматично відправляється на реєстратор FP-550ES від компанії Datecs. Ваговий товар зважується на вагах CAS і автоматично потрапляє в облікову систему. А не фіскальна група товарів, що друкується на чековому принтері. Є повний облік коштів та руху товарів.

Завантажити комплексну пропозицію з типовим обладнанням Ви зможете за посиланням:

Скачать комплексное предложение с типовым оборудованием Вы сможете по ссылке ниже: