Особливості автоматизації магазину

Існує безліч прикладів, коли магазини закриваються, не встигнувши відпрацювати навіть кілька місяців. Це з тим, що підприємства виявлялися нерентабельними. Що, своєю чергою, стало наслідком неправильно організованого контролю над його діяльністю. Щоб уникнути подібних проблем, ми рекомендуємо вжити заходів для автоматизації магазину.

Автоматизация магазина в Харькове

Переваги автоматизації

Крім того, що спеціальні програми для автоматизації роботи підприємств роздрібної торгівлі полегшують роботу персоналу, власник магазину отримує можливість користуватися такими перевагами: Відсутність помилок при формуванні замовлень; Організація контролю всіх етапах роботи: від замовлення товару постачальникам до його реалізації; Оперативність ухвалення управлінських рішень; Можливість контролювати рух як ТМЦ, і коштів; Формування звітів про роботу магазину на будь-яку дату не лише загалом, а й у відділах. Для здійснення контролю за роботою підприємства не потрібно знаходитись у самому магазині, це можна робити дистанційно з будь-якої точки земної кулі.

Особливості автоматизації магазину

Автоматизація магазину досягається шляхом впровадження програмного комплексу та спеціального обладнання. Кількість одиниць та специфіка такого обладнання визначаються особливостями роботи підприємства. Для невеликого магазину достатньо одного ПК, фіскального реєстратора та однієї програми, яка включатиме: Блок «Каса» для обліку руху готівки, що дозволяє коригувати ціну в чеку, додавати чи видаляти товарні позиції, формувати, зберігати та передавати звіти; Розділ «Облік надходжень товару», в якому реалізовано функції контролю закупівель та розрахунків із постачальниками, проведення інвентаризації, списання недостачі. В рамках автоматизації магазину можна також підключити додаткове обладнання, наприклад, торгові ваги або сканер штрих-кодів. Тоді до програми необхідно буде додати відповідні розділи, які дозволятимуть керувати цими пристроями.

Ми пропонуємо Фахівці нашої компанії допоможуть вибрати необхідне обладнання та програмне забезпечення для автоматизації вашого магазину.

Ми гарантуємо:

  • Індивідуальний підхід до виконання замовлення;
  • Бюджетні ціни;
  • Допомога в налаштуванні та першому запуску програми.

Наша компанія надає свої послуги на території всієї України, у тому числі у Києві та Харкові