Автоматизація кав'ярні-огляд обладнання та програми.

Якщо йдеться про автоматизацію невеликої кав'ярні або невеликого фаст-фуду, насамперед клієнти звертають увагу на обмеженість розміщення обладнання. Як правило, кав'ярні не мають багато посадкових місць і реалізовані у невеликих площах. Комапктність рішення для автоматизації виходить першому плані.

Підбір програмного забезпечення.

Програмне забезпечення для кав'ярні не відрізняється від класичних програм для автоматизації ресторанів чи кафе. Тому при підборі програм Ви можете сміливо орієнтуватися на них. На ринку України дуже багато різноманітних рішень для цієї галузі. Ми рекомендуємо кілька програмних продуктів: МініСофтКомерція, GBS Market та UniproRetail. Всі програми мають демовірчі для ознайомлення та представлені в розділі -програмне забеспечення.

Завантажити безкоштовну 14-денну версію UniproRetail:

Скачать бесплатную 14-дневнюю версию UniproRetail:

Підбір обладнання.

Як і в ресторані, у кав'ярні зручно використовувати сенсорний термінал POS. Крім цього, Вам знадобиться чековий принтер для друку чеків або фіскальний реєстратор. Для продажу штучного товару зі штрих-кодом зручно використовувати сканер для штрих-кодів. Так як на робочому місці продавця-офіціанта не дуже багато місця, зручно використовувати планешні ПК і тоді робоче місце буде виглядати як на фото нижче.

Автоматизация кофейни или фаст- фуда

Зазначаємо, що обладнання може використане й інше. Наприклад, можна підключити електронні ваги, якщо у Вас є ваговий товар. До речі, дана конфігурація обладнання підійде не тільки для кав'ярні, але і, наприклад, для магазину з продажу розливного пива.

Увага! Наша компанія пропонує бюджетне рішення-полний комплект обладнання та програму для кафе!

Подробиці у менеджерів нашої компанії!