Що таке термінали з NFC та принтером для ПРРО?

Останнім часом з розвитком системи автоматизації роздрібної торгівлі набули популярності POS системи побудовані за принципом "All-in-One". Тобто максимальна комплектність та універсальність реалізована в єдиному корпусі-моноблоці. Це зручно як експлуатації на торговому місці касира, і дуже сучасно. У цій статті ми хочемо познайомити Вас з компактними терміналами для сфери обслуговування та торгівлі.

А купити ці або інші POS-термінали та пристрої Ви зможете як завжди у розділі: POS-обладнання.

Отже, почнемо!

Навіщо потрібні і які функціональні можливості компактних POS терміналів?

Компактні POS термінали зручно використовувати як у сфері обслуговування, так і в сфері торгівлі. Насамперед необхідно відзначити універсальність пристроїв. Як правило вони реалізовані з ОС Android і це дозволяє використовувати великий спектр як безкоштовного, так і платного програмного забезпечення. Ви зможете завантажити як облікову систему, так і систему, що включає пРРО для фіскалізації торгової точки.

Терминал с NFC и принтером для пРРО

Що містять ці термінали на " борту " ?

  • операційну систему Android, при цьому версія ОС може відрізнятися залежно від комплектації, ціни та виробника цієї моделі;

  • досить великий (5-6 дюйма) сенсорний дисплей з високою якістю роздільної здатності;

  • вбудований чековий принтер із шириною друку 57,5 мм для друку чеків, квитанції, накладних;

  • WI-FI/Bluetooth/GPRS/4G модулі зв'язку;

  • камеру для фото (може використовуватись як сканер штрих кодів);

  • модуль NFC для роботи з безконтактними картками, у тому числі безконтактними банківськими картками;

Звичайно, комплектність та продуктивність необхідно уточнювати при замовленні. Це з великою кількістю варіантів над ринком торгового устаткування. Також дані термінали можна застосовувати як термінали збору даних. На даний момент, термінал з Andorid та NFC це сучасний підхід до організації торгового місця у кав'ярні, бутіку, магазині та звичайно при виїзній торгівлі!