Опис та особливості банківського платіжного терміналу нового типу

Пропонуємо новий, інноваційний продукт на ринку України- платіжний термінал с технологией ComboPay без абонплати на базі терміналу BluePad-55 чи BluePad-500.

Термінал BluePad-55 – це новинка на ринку України. Його унікальність полягає в дуже широких адаптивних можливостях. Він оснащується потужним акумулятором, сенсорним дисплеєм для отримання підпису клієнта та дозволяє зчитувати інформацію з усіх типів банківських карток.

Платёжный банковский терминал- без абонплаты!

Платіжний термінал може використовуватися як самостійно, так і в парі з керуючими пристроями: ПК, Apple або з ОС Android. Відмінна особливість - можливість підключення додаткових пристроїв для зручної роботи та велика кількість аксесуарів. Детальну інформацію про технологію Ви зможете дізнатись з нашої презентації нижче за посиланням.

Презентація ComboPay BluePad-55:

Презентация ComboPay BluePad-55:

BluePad-55 може оснащуватися мобільним чековим принтером для автономної роботи та друку чеків. Є можливість встановлення сканера штрих-кодів. Термінал відмінно підходить для використання у роздрібній торгівлі. І при цьому дуже зручний при адресній доставці різних товарів. Наприклад, у продуктовому маркеті він може поєднуватися з РРО або ПК з обліковою системою.

ComboPay BluePad-55:

Термінал може постачатися користувачам з інтерфейсами Wi-Fi або 3G. А за допомогою технології Bluetooth він легко підключається до планшетів або смартфонів Apple чи інших виробників. Окремо Ви завжди зможете замовити: мобільний принтер, док-станцію, зарядну станцію як для одного терміналу так і декількох, а також сканер для зчитування штрих кодів. Є можливість отримання підпису клієнта на екрані. А також можливість відправки чеків на електронну пошту клієнту.

Більш детально - у менеджерів компанії або у презентації!