Як вибрати комплект для автоматизації - стандартний, бюджетний або преміальний.

Фахівці нашої компанії часто стикаються з різними питаннями від клієнтів. Однозначно найпопулярніші питання від клієнтів звучать так:

Скільки буде стояти автоматизація магазину і що потрібно купити для цього процесу?

Ми постараємося трохи розкрити цю тему в цій статті. Звичайно, забігаючи вперед, скажемо, що всі проекти вираховуються індивідуально.

При розгляді проекту в цілому:

  • сфера діяльності торгової точки. Це може бути як продуктовий магазин або магазин з продажу одягу, так і, наприклад, магазин самообслуговування;
  • кількість робочих місць продавців (кассиров), товароведов і керуючого; необхідність ведення тех або іних операцій;
  • и многое другое.

После детального аналізу, перед заказчиком стоит выбор- Какое оборудование использовать? Перечень обладнання підбираємо під конкретну торгову точку.

Нове обладнання на ринку України є в різних цінових сегментах: бюджетного, середнього рівня та преміального рівня.

Давайте рассмотрим коротко в чём же отличия и есть ли необходимость переплачивать.

  • Бюджетне обладнання для автоматизації ми рекомендуємо використовувати в нових торгових точках з невеликими площами. Так же бюджетна лінійка ефективна при маленьких завантаженнях. Якщо Ви відкриваєте нову торгову точку і не зовсім впевнені, чи буде вона прокатною, ми рекомендуємо не спешить платити за преміальне обладнання. Ведь якщо магазин стане популярним іншим і це обладнання не буде справлятися- Ви завжди можете купити рівень.
  • Оборудование среднего сегмента. Ну, звичайно, на наш погляд, це оптимальне рішення для 99 % нових торгових точок. Як правило, обладнання середнього рівня ненамного дорожче. Але при цьому значно краще в плані функціональності і надёжності.
  • Преміальне обладнання для автоматизації. Це максимальний сегмент обладнання за вартістю. Як правило, преміальне обладнання рекомендується використовувати в таких же преміальних торгових точках. Наприклад, в мультибрендових бутиках, винних магазинах і т.п. Це обладнання кращих світових виробників і воно ідеально підходить для таких же торгових точок. Ведь погодьтеся, контингент присутній в них дуже вимоглив навіть до мелочам.

Якщо у Вас не преміальний магазин, однозначно ми б рекомендували орієнтуватися на середній сегмент торгового обладнання для магазину! Приклад якого представлено нижче. Звичайно, крім обладнання необхідно мати і програмний продукт для урахування фінансів і складського урахування. У даний момент однією з найбільш відтворених програм є Уніпро. Ссылка на повнофункціональну версію, яка представлена нижче.

Завантажити безкоштовну 14-денну версію UniproRetail:

Скачать бесплатную 14-дневнюю версию UniproRetail:

На наш погляд дана програма практично повністю закриває всі необхідні потреби магазину. Позволяє якісно і зручно враховувати товар, проводити торгові операції і гибко налаштувати систему скидок. Окремо відмітимо можливість інтеграції її з різними модифікаціями електронного торгового обладнання та фіскальної техніки.

Для ознакомлення Ви можете завантажити нижче типовий прайс автоматизації:

                                                                                                         Скачать типовое предложение для 1 места на ПО Unipro

Удачного Вам бізнесу!