Чековий принтер для ПРРО-призначення, особливості та вибір моделей

Що таке чековий принтер? Це спеціалізований електромеханічний пристрій, основним завданням якого є друк на рулонній касовій стрічці. Виходячи з цього завдання і розроблені та виготовлені ці пристрої. Отже, основне завдання та призначення принтерів чеків-друк касових чеків та квитанцій. Останнім часом пристрої цього типу отримали новий виток "популярності". І якщо раніше вони використовувалися виключно для друку службових чеків та квитанцій, то із запровадженням програмного РРО (ПРРО) вони стали затребувані для друку та фіскальних чеків. СВарто відзначити, що це обладнання зовсім не новинка на ринку електронного торгового обладнання і тому представлені безліч виробників і модифікацій. Ми хочемо трохи "пролити світло" для тих людей, які зустрічаються з цими принтерами вперше.

Усі популярні моделі представлені у розділі-ЧЕКОВІ ПРИНТЕР нашого сайту!

Чековый принтер для ПРРО

На нашому ринку, поряд із класичними фіскальними РРО з'явилося безліч варіантів програмного вирішення задач фіскалізації. На наш погляд класичні рішення в результаті виходять вигіднішими за ціною та надійними, досить просто взяти калькулятор і все підрахувати! Але це не про порівняльні характеристики фіскальних рішень. А саме про принтери чеків. Є кілька параметрів, на які можна орієнтуватися для розуміння даної техніки.

Отже, чекові принтери поділяють.

  • ПО ШИРИНІ ПЕЧАТІ;

На ринку торгового оборування є дві модифікації принтерів - це принтери, що використовують класичну касову стрічку шириною 57,5 ​​мм і пристрої шириною 80 мм. Як правило, для друку фіскальних чеків підходять із шириною 57,5 ​​мм. Це зумовлено суто економічними показниками ці принтери дешевші і касова стрічка дешевша. А ось якщо Ви хочете видавати інформативний і більший чек - можете звернути увагу на пристрої із шириною друку 80 мм.

  • ПО ІНТЕРФЕЙСУ ПІДЛЮЧЕННЯ;

Якщо ви хочете підключити принтера до ПК або ноутбука то Вам, швидше за все, достатньо буде купити принтер для пРРО з підключенням UBS. Насправді принтера можуть мати різні інтерфейси та протоколи обміну.  Давайте перерахуємо основні:

- USB;

- LAN (Ethernet);

- RS232 (COM-порт);

- WI-FI;

- Bluetooth;

Таким чином Ви перед покупкою пристрою повинні розуміти, який порт підключення Ви будете використовувати.

купить принтер для пРРО с подключением UBS

                                                                                              

Звичайно, ми спеціально зупинилися на цих двох конфігураціях принтерів. Звичайно чекові термопринтери мають масу характеристик: швидкість друку, колір, живлення, виробник, наявність або відсутність обрізника чека, розміри та виконання. Але звичайному споживачеві для підключення до програмного РРО ця інформація нічого не дає і абсолютно не потрібна. При необхідності менеджери нашого магазину зможуть Вас проконсультувати більше!